Illanvers »  Tots els blocs

Carta als pares

Tria el cos de la lletra:

a a

Que no us enlluerni la lluentor de les monedes!
   Aquell qui en té, sempre en voldrà més. És una malaltia que no l’hem de patir tots  per culpa d’uns quants intoxicats. La malsana especulació és un monstre que rosega les ments, destruint el medi. Mes la natura és apolítica, no entén de lleis convencionals, ni de partits, ni de taxes, ni d’apòstols asseguts a una taula sopant i bevent.
   Menorca ha de seguir essent una illa, no una ciutat flotant, una torre de Babel on els homes es trepitgen i es venen per un punyat de monedes a causa de no entendre’s els uns als altres. Una roca que s’enfonsa.
   No vull que el meu port es faci gran. M’agraden les criatures per la seva innocència, somrients a tothom. No vull que Ciutadella creixi freda i nerviosa a causa d’haver estat venuda als violadors per la seva mare. No vull un port gris. Ni jo, ni els que vindran.
   Deixau el port com està.

1 comentari

 1. 1

  Jordi Florit Robusté

  Benvolgut Sergi,

  Moltes felicitats davant aquesta nova fita. De ben segur que el festival adquireix una nova volada amb aquesta eina. Una bona ressenya a l”Avui” i ja sereu dalt de tot! Qualsevol cosa, ja saps com trobar-me.
  (Ja he arreglat el virus de les ungles. Els propers mails tindran contingut, t’ho jur!)

  Atentament

  Jordi Florit Robusté


Escriu el teu comentari